Добре дошли в хотел "Тракия" - гр. Ивайловград

Предлагаме ви да се насладите на една заслужена почивка в Източни Родопи. Независимо дали причината за посещението ви е отмора от дълъг път, опознавателно пътешествие из красивите Родопи или пък трепетно чакана почивка.

Хотел „Тракия“ ще ви посрещне с широко отворени врати. Макар и далеч от вкъщи, нашите клиенти се радват на домашен уют и съвременен комфорт.

Хотел „Тракия“ се намира точно в центъра на Ивайловград.

На територията на хотела има ресторант, предлагащ вкусни гозби и селектирани вина. Разположението му, точно до автогарата, го прави незаменимо място за отмора след дълго пътуване. Освен това, в близост има заведения и казино, така че гостите на хотела могат да се възползват от удобното разположение и да посетят местата за забавление. Хотелът е заобиколен от всички необходими удобства и за по-дълъг престой. На съвсем кратко пешеходно разстояние има пощенски клон, аптека и градски парк.

Ивайловград е китно планинско градче, което е събрало цялата красота на Родопите.

Местните хора си имат поговорка, че ако човек се отправи директно на север ще стигне до Гърция. Абсолютна истина е, че само на 3 км е разположена границата с Република Гърция. Така Ивайловград се озовава на важен републикански път, свързващ България с южната ни съседка. Въпреки това, в хотел „Тракия“ ще намерите уют и комфорт, съчетани така, че да ви предложат една пълноценна почивка. Обновеният хотел  разполага с 12 двойни стаи, 3 тройни и 2 спални. Ние, от хотел „Тракия“, знаем колко са важни удобствата и се погрижихме във всяка стая да има собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, климатик, парно и безжичен интернет. За тези, които желаят да посетят забележителностите в региона, могат да прочетат в нашия сайт полезна информация, както и да намерят упътвания.

Заповядайте в Хотел „Тракия“ гр. Ивайловград! 

 
  • Хотел-ресторант Тракия - нощувки в Ивайловград © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes